torsdag 12 juni 2008

Följ utvecklingen av alltomgrancanaria.com

Denna blogg kommer handla utvecklandet av webbsajten www.alltomgrancanaria.com som givetvis kommer handla om den härliga ön Gran Canaria. Vi som ligger bakom denna blogg är Top Media med mig, Pierre Söderman i spetsen. Tanken med webbsajten är här ska man hitta all möjligt information om Gran Canaria oavsett vilken ålder eller vilket intresse du har.

Det som ska skilja denna sajt om Gran Canaria från alla andra är att här sätts en Google karta
i centrum på all information/sidor. Vad menar jag då med information? Här nedan finner du områden som kommer att finnas på alltomgrancanaria.com:
Det är några av de många olika områden som kommer att täckas av sajten. En gemensam nämnare med alla dessa, förutom Gran Canaria, är att de kan visas på en karta. Eftersom Google kartorna kan zoomas in på när håll så får man en bra överblick var detta objekt befinner sig på Gran Canaria. På kartan kommer inte bara objektet markeras utan även närliggande objekt objekt kommer att märkas ut.

Det som ytterliggare kommer skilja denna sajt från andra är att i största möjliga mån kommer det att finnas video klipp från alla städer, stränder, shoppingcentrum, partyställen osv.

Designen är något ligger i vila, nu läggs allt krut på tekniken. För att skapa denna sajt kommer Ajax användas i stor grad för att besökaren ska få en bättre upplevelse. Just för tillfället läggs tiden ner på att ordna med söket, som givetvis kommer förfinas hela tiden. Den riktigt tunga biten blir att samla information om alla ställen på Gran Canaria. Givetvis kommer det att finnas ett Gran Canaria Community också. Dessa användare kommer förhoppningsvis att vilja bidra med information om och kommentera ställen.

Häng med på den virtuella resan till Gran Canaria här.

Inga kommentarer: