lördag 19 juli 2008

Kommentarer om Gran Canaria

En av de mest centrala funktionerna på sajten om Gran Canaria kommer att vara besökarna ska kunna kommentera stränder på Gran Canaria, restauranger, städer osv. Det är kommer vara en av anledningarna till att man vill komma tillbaka till sajten. Arbetet med kommentar- och medlemsfunktionerna har påbörjats.

För att man ska kunna kommentera måste man bli medlem men registreringen ska inte vara en krånglig sådan utan det ska räcka med epost, användarnamn och lösenord. Det riktiga namnet ska vara valfritt. Man måste även bekräfta sitt medlemskap men detta behöver man inte göra innan man kan kommentera utan det räcker att man gör det inom 24 timmar efter man har registrerat sig. De kommenterar men gjort innan man bekräftat sig kommer ändå att läggas in. Skulle man däremot inte bekräfta inom 24 timmar så läggs kommentarerna på is. Men kan aktiveras om man vid ett senare tillfälle registrerar sig
igen.

När jag känner att dessa funktioner fungerar hyffsat kommer jag att söka testpersoner kan testa sajtens kommentarsfunktioner.

Inga kommentarer: